Esti aici: Home Programe

Programe

Festivalul Ambasadelor 2017 ”One World”

Festivalul Ambasadelor, intitulat in acest an ”ONE WORLD”, editia a III-a, a continuat tradiția deja stabilită din primii doi de viață al acestui proiect multicultural de anvergură, anume de a promova într-un mod cât mai autentic și captivant cultura și arta diferitelor țări și minorități care sunt reprezentate în peisajul românesc prin misiuni diplomatice, institute și asociații culturale și organizații internaționale.

Festivalul Ambasadelor 2016 "Open Your Culture"

Evenimentul FESTIVALUL AMBASADELOR a sarbatorit in toamna anului 2016 a doua editie de spectacol si experiente culturale inedite din toate colturile globului, in perioada 29 august – 4 septembrie, chiar de la km 0 al Bucurestiului: Centrul expozitional ROMEXPO, Teatrul National Bucuresti si Cinema Muzeul Taranului Roman – Studioul „Horia Bernea”.

Festivalul Ambasadelor 2015 "Open Your Culture"

Festivalul Ambasadelor, eveniment de diplomatie culturala cu un concept unic in peisajul cultural romanesc, un spectacol total de muzica, dans si artificii, gastronomie, ateliere creative, mestesuguri si artizanat, oferite de cele peste 50 de misiuni diplomatice si institutii culturale participante la eveniment.