Esti aici: Home Misiune

Misiune

Misiune

Asociația ESCU funcționează ca o punte de legătură între țările din Europa de Est, care se află încă în stadiul de dezvoltare, având nevoie de sprijin și îndrumare pentru un progres vizibil, și țările din Europa de Vest, care au mijloacele și dorința de a implementa proiecte de dezvoltare. Misiunea organizației este de a sensibiliza opinia publică internațională și de a mobiliza experiența și resursele financiare ale țărilor dezvoltate pentru a sprijini îmbunătățirea calității următoarelor domenii: cultură, educație, sistemul medical și sanitar și umanitar.

Asociația ESCU desfășoară activități de lobby pe diverse teme: sărăcie, corupție, nedreptate, respectarea drepturilor omului, învățământ și educație, probleme care necesită o mare atenție și rafinament în găsirea soluțiilor potrivite. Resursele organizației depind în totalitate de donațiile și sponsorizările primite. Din acest motiv, orice support financiar sau material este binevenit și suntem fericiți să vă punem la dispoziție toate informațiile necesare.