Esti aici: Home Despre Noi

Descriere

Descriere

Suntem o organizație non-guvernamentală, independentă, apolitică, non-profit, cu obiectivul principal de a îmbunătăți dezvoltarea culturală și educațională a societății civile din România. Avem o istorie lungă de proiecte culturale și sociale, care datează încă din 2005. Asociația urmărește promovarea multiculturalismului, a dialogului intercultural, creșterea gradului de toleranță și educație, stimularea voluntariatului și dorește să inspire un spirit comunitar în mediile în care se implică. Misiunea ESCU este de a activa potențialului uman, în spiritul demnității, solidarității și sprijinirea talentului și valorilor culturale atât românești, cât și globale.

Partenerii noștri tradiționali sunt: Uniunea Cineaștilor din România, Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Sănătății, Muzeul Național al Literaturii Române, Societatea Românească de Radiodifuziune, Editura Humanitas, Editura Cartea Românească șamd.